Vinyl Cut Decals

skip to content

Vinyl gesneden overdrukplaatjes

MTM levert vinyl gesneden overdrukplaatjes met vooraf gespatieerde tekens en carrier tape voor toepassing op oppervlakken, inclusief kunststofsoorten met lage oppervlakte-energie op machines, voertuigen of ramen.

Wij hebben een breed gamma van zelfklevend vinyl en retro-reflectieve materialen in voorraad. Deze zijn afkomstig van leidinggevende leveranciers en hebben, afhankelijk van de toepassing, een levensduur van 3 tot 10 jaar.

Vinyl gesneden overdrukplaatjes met vooraf gespatieerde tekens geven uw producten voor een realistische prijs een professioneel aanzien. Zij bieden ook een kosteneffectief alternatief op gezeefdrukte overdrukplaatjes als alleen maar kleine hoeveelheden nodig zijn.

Als u een kleurenovereenkomst nodig hebt die standaard niet bij de belangrijkste leveranciers van CAD-vinyl verkrijgbaar is, kunnen we met inktsoorten met verlengde levensduur de kleur in grote vellen zeefdrukken en, indien vereist, de overdrukplaatjes uitsnijden.

Ook symbolen die op PVC-schuim, acryl, PETG, aluminium of magnetische vinyl zijn aangebracht, zijn verkrijgbaar.

MTM Express

Voor die last-minute situaties die een zeer korte leveringstijd vereisen, bieden wij onze gegarandeerde, premium MTM Express-service aan.