Self-Adhesive Printed Labels

skip to content

Zelfklevende, afgedrukte etiketten

Etiketten met bedrukt oppervlak

Wij hebben zowel digitale als zeefdrukfaciliteiten en kunnen afgedrukte etiketten leveren die afzonderlijk of in blad- of rolvorm zijn gesneden. Etiketten met een afgedrukt oppervlak kunnen met aanvullende bescherming tegen afslijting en UV-licht, d.m.v. overlaminaat worden geleverd.

Wij hebben een breed gamma van zelfklevende materialen van hoge kwaliteit in voorraad, inclusief vinyl, polyester, papier en milieuvriendelijke polyolefin, die zich goed op metaal en plastic, inclusief materialen met lage oppervlakte-energie kunnen hechten. Wij adviseren u om de materialen te gebruiken die het beste geschikt zijn voor de meeste omgevingen en die een levensduur van 3 tot 12 jaar hebben. 

Wij bieden inktsoorten aan met een verlengde levensduur, op basis van een oplosmiddel of die UV-bestendig zijn, voor toepassingen buiten, bijv. veiligheidsplaatjes voor constructieapparatuur.

Wij kunnen u helpen te verzekeren dat de afbeeldingen op uw etiketten aan de relevante internationale, nationale of industriële standaarden voldoen.

Wij hebben moderne snijmachines en kunnen etiketten met een "kiss-cut" of "backsplit" aanbieden, waarbij de achterkant gemakkelijk kan worden verwijderd. Wij kunnen ook vellen met gevormde etiketten en etiketpakketten aanbieden.

Ons gamma omvat "tamper evident"- of "void"-etiketten voor beveiligingstoepassingen.

Op achterkant afgedrukte etiketten

Voor ruigere omgevingen bieden wij het alternatief van robuustere etiketten die op de achterkant van gladde pvc of pvc met gestructureerd oppervlak, polycarbonaat of polypropyleen zijn afgedrukt en een klevende achterkant hebben, zodat zij bij uw specifieke applicatie passen.

Aangepast ontwerp

Het ervaren verkoop- en technische personeel van MTM zijn hier om u te helpen en te adviseren om te verzekeren dat uw etiketten passend zijn voor het doeleinde. Hiervoor houden zij rekening met de materialen waarop de etiketten worden geplakt, de bedrijfsomgeving en de gewenste levensduur. 

Naast de meer standaarddrukvlakken kunnen wij etiketten leveren die op metaalfolies, retro-reflectieve, fluorescerende, fotoluminescente en "beschrijfbare" materialen zijn afgedrukt.

Etiketpakketten

MTM is een specialist op het gebied van etikettensets samenstellen. Pakketten kunnen over het algemeen in velvorm of individuele etiketten in een polyethyleenzak zijn. U vertelt ons welke etiketten u in het pakket wilt hebben en laat ons de rest doen.

Hoeveelheden

Onze flexibele productiefaciliteiten zijn geschikt voor kosteneffectieve productie van etiketten van klein, gematigd en groot volume. Wie bieden onze klanten ook op maat gemaakte logistieke oplossingen, inclusief voorraadbeheer met "call-off"-faciliteit.

MTM Express

Voor die last-minute situaties die een zeer korte leveringstijd vereisen, bieden wij onze gegarandeerde, premium MTM Express-service aan.