Metal Nameplates

skip to content

Metalen naamplaatjes

MTM produceert met gebruik van een materialengamma, inclusief aluminium, koper en roestvrij staal, met een diktebereik van 0,5 mm tot 3 mm, naamplaatjes van hoge kwaliteit.

MTM heeft naast moderne faciliteiten voor zeefdrukken, uitgebreide afwerkingsapparatuur, inclusief CNC-ponsmachine, router-/graveermachines, machines voor hoekafronding en buigen, machines voor het aanbrengen van serienummers en lasermarkeringen/etsmachines.Hiermee kunnen wij serienummer-, identificatienummer- en typeplaatjes met of zonder variabele informatie leveren, evenals schakelplaatjes met ingekeepte openingen, op maat gemaakte gevormde plaatjes en aluminium etiketpakketten. Op al onze anodische aluminium plaatjes wordt de afdruk onder de anodische laag afgedicht.

Met onze faciliteit voor laseretsen kunnen wij op aluminium fotoafbeeldingen van hoge kwaliteit produceren.

Naamplaatjes kunnen met montageopeningen en/of zelfklevende achterkant worden geleverd zodat zij voor de meeste zware applicaties geschikt zijn.

Wij zijn de leidinggevende leverancier voor naambadges voor de markt van tijdelijke afrasteringen.

Indien vereist, kunnen wij ook op uw titelbladen voor gratis nummers afdrukken.

Aangepast ontwerp

Het ervaren verkoop- en technische personeel van MTM zijn hier om u te helpen en te adviseren om te verzekeren dat uw naamplaatjes passend zijn voor het doeleinde. Hiervoor houden zij rekening met de materialen waarop de etiketten worden geplakt, de bedrijfsomgeving en de gewenste levensduur.  

Etiketpakketten

MTM is een specialist op het gebied van naamplaatsets samenstellen. Pakketten kunnen over het algemeen in velvorm of individuele etiketten in een polyethyleenzak zijn. U vertelt ons welke etiketten u in het pakket wilt hebben en laat ons de rest doen.

Hoeveelheden

Onze flexibele productiefaciliteiten zijn geschikt voor kosteneffectieve productie van naamplaatjes van klein, gematigd en groot volume. Wie bieden onze klanten ook op maat gemaakte logistieke oplossingen, inclusief voorraadbeheer met "call-off"-faciliteit.

MTM Express

Voor die last-minute situaties die een zeer korte leveringstijd vereisen, bieden wij onze gegarandeerde, premium MTM Express-service aan.