Graphic Overlays

skip to content

Grafische overlays

MTM gebruikt een uitgebreid gamma substraten en kleefmiddelen om voor vele toepassingen, inclusief elektronische, beveiligings- en medische applicaties, grafische overlays te produceren.

Wij bieden een gamma van oppervlakteafwerkingen die de optie hebben voor geperste knoppen en/of foto-luminescerende achtergronden (bijv. voor oproepapparatuur voor verplegend personeel).

Met ons brede gamma van afwerkingsapparatuur, bijv. opspantafels, routering, snijplotter, lasersnijder, kunnen we gevormde overlays aanbieden, met gaten zoals in enkele stuks of als "kiss-cut"-sets worden vereist.

Als ons brede gamma van standaardkleuren niet aan uw vereisten voldoet, gebruiken wij oplosmiddel- en UV-bestendige inktsoorten van leidinggevende fabrikanten en bieden een faciliteit voor kleurenovereenkomst (Pantome, RAL, BS) aan als ons brede gamma van standaardkleuren niet aan uw vereisten voldoet.

Er kunnen vlakken met afgedrukt oppervlak voor "opschrijfbare" informatie worden geleverd en als alternatief kunnen wij op de achterkant van de overlay volgnummers en andere variabele informatie afdrukken of invoeren.

Grafische overlays kunnen met subpanelen van aluminium worden geleverd, met uitsnijdingen of draadstangen, zoals wordt aangegeven.

Als u voor goedkeuring een prototype nodig hebt, kunt u dit rustig vragen. Wij beloven een redelijke prijs te vragen die (afhankelijk van de hoeveelheid) gedeeltelijk of geheel kan worden terugbetaald als u een productiehoeveelheid besteld.

MTM Express

Voor die last-minute situaties die een zeer korte leveringstijd vereisen, bieden wij onze gegarandeerde, premium MTM Express-service aan.