<— Tawk —>

About Us

skip to content

Over ons

Stel je vragen

Neem vandaag nog contact met ons op om erachter the komen hoe we u bedrijf kunnen helpen.

Neem contact met ons op

MTM is één van de leidinggevende fabrikanten en leveranciers in de VK op het gebied van labels, naamplaatjes, grafische overlays, gegraveerde producten en vinyl gesneden overdrukplaatjes voor industriële organisaties met specifieke expertise in panelen voor verduidelijking van de noodverlichting en verwante sectoren.

Het bedrijf bevindt zich in Chesterfield, Derbyshire, VK en is 30 jaar geleden opgericht. MTM investeert continu in training en geavanceerde apparatuur voor afdrukken en hulpapparatuur. Hierdoor kan het bedrijf voor concurrerende prijzen producten van hoge kwaliteit en uitstekende service aanbieden.

Wij zijn "klantgericht" en streven ernaar om voor onze vele grote en kleine klanten in de VK en door het vaste continent Europa, oplossingen aan te bieden. Om voor ons wederzijdse voordeel kosten te verminderen, werken wij op proactieve wijze met onze klanten om technische producten te waarderen.

MTM is erin gespecialiseerd om met "toegevoegde waarde" diensten aan onze klanten te leveren waardoor hun bedrijfskosten worden verlaagd. Momenteel werken wij met Kanban- en andere voorraadsystemen, rusten wij bestaande klanten uit met onderdelen en zouden wij graag de kans willen krijgen om op maat gemaakte oplossingen te bespreken die aan uw vereisten voldoen. 

Met onze belangrijke leveranciers hebben wij sterke relaties opgebouwd en wij gebruiken alleen maar materialen van de beste kwaliteit.

MTM is ook voorde internationale kwaliteits- en milieustandaarden ISO9001:2008 en ISO14001:2004 geaccrediteerd.

MTM-waarden

  • Wij zijn toegewijd om continu de processen en competenties binnen het bedrijf te verbeteren.
  • Wij zijn toegewijd een "klantgerichte" organisatie te zijn.
  • Wij willen door onze klanten als een gewaardeerde partner worden gezien, die innovatieve oplossingen aanbiedt.
  • Wij zullen met alle belanghebbenden in het bedrijf, d.w.z. werknemers, aandeelhouders, klanten, leveranciers en de gemeenschap in het algemeen, altijd op oprechte en eerlijke wijze communiceren en omgaan.
  • Wij zijn toegewijd om onze werknemers tot hun volledige potentiaal te trainen en te ontwikkelen, zodat zij aan de huidige en toekomstige behoeften van het bedrijf kunnen voldoen en om hun behoeften en verwachtingen en de bedrijfsdoelstellingen zo goed mogelijk in balans te brengen.
  • Wij geloven dat voor het succes van het bedrijf, het van essentieel belang is dat er een wederzijds vertrouwen tussen management en werknemers bestaat.